Home  Registreren
* * * * *
Het is nu 05 Sep 2010, 23:39

Alle tijden zijn UTC + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten. Je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe reacties plaatsen.  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Titel: IP adres uit Yahoo
BerichtGeplaatst: 01 Jun 2009, 12:16 
Offline
Beheerder
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 30 Mei 2009, 13:51
Berichten: 2440
1. open het bericht
2. rechts onderaan staat: Full Headers
3. klik deze open
4. kies het 2de X-Originated-IP!

Onderstaand een fictief voorbeeld van een Yahoo-header:
-Apparently-To: mailto:fictief@yahoo.com via 66.163.179.112; Sun, 19 Feb 2007 23:26:50 -0800
X-Originating-IP: [213.46.243.23]
Return-Path: <oplichter@chello.nl>
Authentication-Results: mta129.mail.re2.yahoo.com from=chello.nl; domainkeys=neutral (no sig)
Received: from 213.46.243.23 (EHLO amsfep13-int.chello.nl) (213.46.243.23) by mta129.mail.re2.yahoo.com with SMTP; Sun, 19 Feb 2007 23:26:50 -0800
Received: from localhost ([127.0.0.1]) by amsfep13-int.chello.nl (InterMail vM.6.01.04.04 201-2131-118-104-20050224) with SMTP id <20060220072649.DUX10841.amsfep13-int.chello.nl@localhost> for <fictief@yahoo.com>; Mon, 20 Feb 2007 08:26:49 +0100
X-Mailer: Openwave WebEngine, version 2.8.16 (webedge20-101-1106-20040809)
X-Originating-IP: [12.345.678.90]
From: mailto:oplichter@chello.nl Add to Address Book Add Mobile Alert
Reply-to: mailto:oplichter@chello.nl
To: fictief @yahoo.com
Subject: opgelicht?
Date: Mon, 20 Feb 2007 8:26:49 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-Id: <20060220072649.DUX10841.amsfep13-int.chello.nl@localhost>
Content-Length: 7

_________________
Deze website is een particulier initiatief en wordt volledig uit eigen middelen bekostigd.
Uw financiƫle ondersteuning in de vorm van een donatie
zal zeker op prijs worden gesteld!


Omhoog
 Profiel  
 
 Titel: Re: IP adres uit Yahoo
BerichtGeplaatst: 07 Jul 2010, 11:53 
Offline

Geregistreerd: 05 Jul 2010, 10:44
Berichten: 5
Woonplaats: Renkum
Ik weet niet of dit bericht hier thuis, maar leek me de meest logische plek. :?:
N.a.v. de instructies om een IP-adres uit Yahoo berichten te halen.
Vreemd. Als ik in de header van de e-mail van "mijn fraudeur" kijk kom ik helemaal geen X-originating tegen:

-----

Received: from cpsmtpi-eml07.kpnxchange.com ([10.94.77.77]) by CPEXBE-EML29.kpnsp.local with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.3959);
Thu, 1 Jul 2010 22:05:42 +0200
Received: from cpsmtpb-ews02.kpnxchange.com ([213.75.39.5]) by cpsmtpi-eml07.kpnxchange.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.3959);
Thu, 1 Jul 2010 22:05:42 +0200
Received: from cpbrm-ews13.kpnxchange.com ([10.94.84.144]) by cpsmtpb-ews02.kpnxchange.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
Thu, 1 Jul 2010 22:05:12 +0200
Received: from web120303.mail.ne1.yahoo.com ([98.138.85.190]) by cpbrm-ews13.kpnxchange.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
Thu, 1 Jul 2010 22:05:11 +0200
Received: (qmail 66671 invoked by uid 60001); 1 Jul 2010 20:05:10 -0000
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s1024; t=1278014710; bh=i6lszDOhDbLNy0CvhnYCH8lL8Bb7vXqZE/AaplSf9cE=; h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Date:From:Subject:To:In-Reply-To:MIME-Version:Content-Type; b=juALvukILucIuIfoBKT2DSTd70MoBKsTMTv2Cx98Esp9kLAQKqaXQPUoE46BP2ba8dG0SpKf12MO3HpzLiLD9cf1uf8RORFM5YfiT2o0wSBRJiI7Pii6IPvjHuKskHgX7CgcBrcptICmnEqL/zB6ZyFuCJWU9O7zA7yrx0HPdNE=
DomainKey-Signature:a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;
s=s1024; d=yahoo.com;
h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Date:From:Subject:To:In-Reply-To:MIME-Version:Content-Type;
b=rnbgyhNwfsKGKwQ7+tvjEyg0VWrvjT4947BQ18Us09PCw8B3Fyd2aXAvz4V34SlfTEtEG4euTzEEUJK4nxSNWK+3G0e2R5Cc9atcQhoYYtv2Jj8HnFXmwhZQyYoV0yIExqY0LObYm5qwgBfz3/Dr1Fd5dwWyLzanXWoOmN5toyk=;
Message-ID: <137445.66246.qm@web120303.mail.ne1.yahoo.com>
X-YMail-OSG: VfPaJqUVM1mxxcXxaZtcirv.iPmtVbEzlIfpeQRKX55WvtO
U7z2KAHqvJL6qquJNZvH4RHGoAFFGkFsiVYUgSeqosHUUo8J7XMSt9m1pzOF
_6VQzEaAGDQvMAE4Y9r0rToruLehdt0DIoZ1X1UTNSRRyiS71HQMczuL3Hpb
mw4zWR7IPv7MCzeT2JKpKEOgRhg2gFHXewR9ueIgT76U6IyXRMYnuCBQJ4No
imfGMpIYL.L3QNY0-
Received: from [82.128.50.42] by web120303.mail.ne1.yahoo.com via HTTP; Thu, 01 Jul 2010 13:05:09 PDT
X-Mailer: YahooMailClassic/11.1.4 YahooMailWebService/0.8.104.274457
Date: Thu, 1 Jul 2010 13:05:09 -0700 (PDT)
From: Kevin Donough <kdonough@yahoo.com>
Subject: RE: Reactie op uw advertentie: Konica Minolta Dimage Z10
To: xxxxxxxxx <xxxxxxxxxxx@kpnplanet.nl>
In-Reply-To: <!&!AAAAAAAAAAAYAAAAAAAAAP0xiKRfX+pNgD0TrN28SbPCgAAAEAAAAF4HK8aXPNtJtUJihJ8743MBAAAAAA==@kpnplanet.nl>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-1636403651-1278014709=:66246"
Return-Path: kdonough@yahoo.com
X-OriginalArrivalTime: 01 Jul 2010 20:05:11.0294 (UTC) FILETIME=[B61691E0:01CB1958]
X-RecipientDomain: kpnplanet.nl
------


Omhoog
 Profiel  
 
 Titel: Re: IP adres uit Yahoo
BerichtGeplaatst: 11 Jul 2010, 15:56 
Offline

Geregistreerd: 11 Jul 2010, 15:48
Berichten: 1
beste Carel,
ik kreeg een bod van ene kevin donough uit Frankfurt op mijn digitale camera op marktplaats. Meestal controleer ik de naam via google of er iets raars uit komt. Wat schept mijn verbazing, hij wordt door jouw aangegeven als 'mijn fraudeur'! Klopt dit? Hij heeft schijnbaar wel een nieuw email adres, maar goed. Heb jij een slechte ervaring met hem, of is dit toeval? Hij wilde het via paypal regelen, wat volgens mij ok is. Maar na jouw bericht wilde ik het voor de zekerheid even checken. Ik hoor graag van je wat jouw ervaring met hem is.

met vriendelijke groet,
Gerdo Weltevreden


Omhoog
 Profiel  
 
 Titel: Re: IP adres uit Yahoo
BerichtGeplaatst: 11 Jul 2010, 18:39 
Offline
Beheerder
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 30 Mei 2009, 13:57
Berichten: 3310
Beste leden, welkom hier!
Dit is niet de plaats voor een discussie over IP adressen...
Zouden jullie daarvoor een nieuw topic willen openen?
Dit hoort thuis in oplichting vanuit het buitenland, s.v.p. daar posten...

Ik doe hier een slotje op.

_________________
Geholpen door deze site? Probleem opgelost? Geld retour gekregen?
Dan HIER graag 'n blijk van waardering voor de belangeloze inzet van onze mod's.


Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
 
De berichten weergeven van:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten. Je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe reacties plaatsen.  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
Je mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
Je mag je berichten niet wijzigen in dit forum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit forum
Je mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Ga naar:  


Powered by phpBB © And BelazerdOphetNet.nl ©
BON Style by BON © 2009 Bon-Brown © Alle rechten voorbehouden!